Energivenligt byggeri er vejen frem

​Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden vil se meget mere energivenligt byggeri som lavenergihuse. Fremtidens huse vil være meget billigere i drift og spare klimaet for unødvendig belastning. Kontakt os derfor for dit eget nybyggeri af drømmehuset.

Der findes flere former for energivenligt byggeri. De såkaldte nulhuse, eller 2020-huse, har for eksempel et forventet årligt energiforbrug på 0 kr. Nogle af kravene til et passivhus er, at du maksimalt må bruge 15 kWh/m² til at varme rum op, og det totale primære energiforbrug må ikke overstige 120 kWh/m². Kort fortalt er kravene til passivhuse og lavenergihuse næsten ens. Dermed er disse huse ikke bare en investering i en god bolig, men også i en fremtid med færre udgifter.

Vi bygger både passivhuse og lavenergihus

Hos Passivbyg har vi specialiseret os i energivenligt byggeri. Derfor er vi naturligvis meget optaget af at optimere byggemetoder og byggematerialer, så vi altid kan levere passivhuse og energirigtige huse i Sønderjylland og resten af Danmark.

​Mange nyder godt af gratis varme eller strøm fra solcelleanlæg eller jordvarme, men der er også sket store byggetekniske fremskridt, eksempelvis er vinduer blevet meget mere energioptimerede. Effektiv isolering gør, at du ikke behøver så meget varme fra et solcelleanlæg.

Invester i energivenligt byggeri

Al sund fornuft siger, at udviklingen kun vil stille større krav til at energioptimere huse i fremtiden. Derfor er det en god ide at investere i energivenligt byggeri allerede nu, så du får glæde af besparelserne i mange år fremover.

Vi kan hjælpe med alt fra tegninger til færdig levering. Vi sørger for den rigtige projektering efter grundens beskaffenhed, hvis du vil udnytte solenergi.

Du er altid velkommen til at ringe på tlf.: 42 70 99 59 eller sende os en e-mail på info@passivbyg.dk, som vi naturligvis vil bestræbe os på at besvare hurtigst muligt.

Firma

Passivbyg ApS

CVR: 34044554​

Kontakt

Tlf.: 42 70 99 59

E-mail: info@passivbyg.dk

info659334 i Sydals, Syddanmark, DK på Houzz