​Kunderne udtaler

Sabrina & Michael Rasmussen - Fruerhøj Hørsholm

"Efter mange møder med div. kendte typehusfirmaet, var vi ikke i tvivl om vores valg af byggefirma efter mødet med Passivbyg.

Passivbyg kunne levere vores drømmehus som vi selv havde tegnet, i den høje kvalitet vi ønskede, til en fornuftig pris, 

Igennem gode dialoger, og mange ønsker fra os som bygherre, er vi nu nået i mål med et fantastisk hus - og vi vil til enhver tid bygge et hus igen med Passivbyg"

Anette & Anders Qvortrup - Fejerskovparken Herning

"Passivbyg byggede et 150kvm stort parcelhus for os og vi er virkelig glade for processen og resultatet af deres arbejde.

Kodeordet for vores proces har været fleksibilitet. De har tegnet huset præcist, som vi vil have det, og de holdt tålmodigheden, selv da vi fik lavet version 18 af plantegningen. Dette gik igen, når vi skulle definere materialer. Vi fik nogle deadlines for, hvornår vi skulle beslutte os endelig for de enkelte dele og selvom vi også havde mange ændringer, så skabte det ingen problemer og der var ikke noget med ekstra store regninger for at skifte de oprindeligt valgte materialer. Vi betalte kun den ekstra materialepris. Derved fik vi vores drømmehus med præcis de materialer, som vi ønskede uden en stor ekstra regning."

Firma

Passivbyg ApS

CVR: 34044554​

Kontakt

Tlf.: 42 70 99 59

E-mail: info@passivbyg.dk

info659334 i Sydals, Syddanmark, DK på Houzz