Passivhus er det miljørigtige valg

Her hos Passivbyg i Sønderjylland står vi til rådighed med professionel vejledning og bygger gerne dit nye passivhus for dig.

Siden år 2000 har den danske byggebranche kendt, det ellers tyske koncept, passivhuse. Kort sagt er et passivhus et lavenergihus, der bruger langt mindre energi end et normalt familiehus. Det betyder at du med et lavenergihus kan glæde dig over den lave energiregning år efter år.

Kvalitetssikring og certificering

Kvalitetssikring er et af de mest aktuelle begreber i forbindelse med projektering af passivhuse. Det kræver nemlig en del nødvendige undersøgelser, for at et hus kan blive certificeret som passivhus.

​Der findes en hel del kriterier, et byggeri skal leve op til, for at der er tale om et passivhus og det kan derfor godt være en anelse forvirrende at finde rundt i. Det kan derfor være en god idé at få hjælp fra en erfaren fagmand, som os.

Du kan læse meget mere om kriterierne ved at klikke her.

Din mulighed for et passivhus

Ønsker du en uforpligtende snak omkring dine byggetanker og overvejer du, at dit kommende hus skal være et passivhus? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 42 70 99 59 eller e-mail info@passivbyg.dk. Vi rådgiver og bygger i hele Danmark, så hold dig ikke tilbage.

Firma

Passivbyg ApS

CVR: 34044554​

Kontakt

Tlf.: 42 70 99 59

E-mail: info@passivbyg.dk

info659334 i Sydals, Syddanmark, DK på Houzz