Typehus med individuelle løsninger

Passivbyg er et typehus firma, hvor vi er eksperter i at skabe individuelle løsninger til forskellige kunder, så de får netop det typehus, de drømmer om. Vi tilbyder både nybyggeri til private og til virksomheder. Alle kunder er forskellige og har derfor også forskellige krav til, hvad et hus skal kunne.

Mere end blot behov

Vi arbejder ud fra konceptet om individuelle løsninger - og her tænker vi ikke kun kunders forskellige behov ind. Vi tager også udgangspunkt i den enkelte kundes budget. For kun på denne måde får kunden en økonomisk rigtig og tilfredsstillende løsning med et typehus.​ 

​Få information om et typehus fra os

Vi udarbejder et individuelt projektforslag med pris, tegningsæt eller skitseforslag samt overblik over byggeforløbet omkring dit nye typehus. Vi udfører vores arbejde i Sønderjylland og resten af Danmark.

Kontakt os på tlf.: 42 70 99 59 allerede i dag og hør mere. Alternativt kan du sende os en e-mail på info@passivbyg.dk hvis du ønsker svar på eventuelle spørgsmål, eller hvis du ønsker at lave en aftale med os. Vi ser frem til at skabe en løsning, der matcher din situation. Husk på at vi er eksperter i energirigtigt byggeri.

Firma

Passivbyg ApS

CVR: 34044554​

Kontakt

Tlf.: 42 70 99 59

E-mail: info@passivbyg.dk

info659334 i Sydals, Syddanmark, DK på Houzz